'Abbey Road'

Reper na ruku tetovirao legendarne Beatlese pa ga napali zbog detalja: “Ti nisi klaun, ti si cijeli cirkus!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Drake je novom tetovažom proslavio rušenje rekorda Beatlesa na Billboardovoj ljestvici.Kanadski reper, pjevač i glumac Drake nedavno je srušio rekord legendarnih Beatlesa. Na ljestvici “Billboard Hot 100’s Top 10” se smjestilo više njegovih pjesama, nego hitova poznatih britanskih rockera. Doduše, tek jedna više, ali – rekord je srušen.


Drake je to odlučio proslaviti novom tetovažom.


Ne bi njegova tetovaža bila vijest, da nije naišla na opće zgražanje javnosti, pa čak i njegovih obožavatelja na društvenim mrežama.
Reper je na ruku tetovirao kultnu naslovnicu albuma “Abbey Road”, što isto možda ne bi bilo toliko zanimljivo, da ispred četvorke iz Liverpoola, ne stoji sam Drake.


Da, dobro ste pročitali. Reper je tetovirao sam sebe i to ni manje ni više nego kako stoji ispred benda, a “prate” ga Lennon, Starr, McCartney i Harrison. Korisnici društvenih mreža nisu ostali bez komentara. Mnogi pišu da se Drakeova glazba ne može mjeriti s nasljeđem Beatlesa jer se njegovi hitovi zaborave čim završi ljeto.U komentarima se može pročitati i zaključak upućen Drakeu: “Ti nisi klaun, ti si cijeli cirkus!”