Zahtjevno snimanje...

Rebel Wilson izgubila preko tri kilograma u četiri dana zbog – vrućine na setu

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Zbog vrlo visokih temperatura koje su dosezale i 38 stupnjeva Celzijevih, Wilson se puno znojila na setu, a tome je doprinijela i tjelesna aktivnostUskoro nam u kina dolazi novi film već najavljen kao veliki hit – “Cats”. U glavnim ulogama su James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Rebel Wilson, Taylor Swift i još mnoge poznate zvijezde. O filmu se već naveliko govori zadnjih tjedana, a Rebel Wilson s novinarima je podijelila svoje iskustvo sa seta, prenosi VT.


Australska glumica bila je podložna teškim trenucima na setu, pa je tako priznala kako je zbog filma “Cats” smršavila preko tri kilograma u samo četiri dana. Naime, zbog vrlo visokih temperatura koje su dosezale i 38 stupnjeva Celzijevih, Wilson se puno znojila na setu, a tome je doprinijela i tjelesna aktivnost. 


– Izgubila sam skoro četiri kilograma u samo četiri dana zbog snimanja filma. Na setu su producenti grijali prostorije do visokih 38 stupnjeva kako se glumci nikad ne bi “ohladili”, a također je bilo i dosta tjelesne aktivnosti jer su scene tako tražile – rekla je Wilson koja u filmu glumi Jennyanydots. 
– Plesači koji su bili s nama na setu se nisu smjeli ohladiti, mišići su im neprestano morali biti topli kako ne bi dolazilo do ozljeda, a meni je zbog toga na setu bilo jako neudobno – dodala je glumica. 


Film će “svijetlo dana” ugledati 20. prosinca, a australska glumica je izjavila kako je uloga velika čast i priznanje za njezin rad.