Wrecking Ball

Razilaze se Miley Cyrus i Liam Hemsworth: Miley otkrila da je seksualno privlače žene

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Ni Miley ni Liam još nisu javno podijelili ovu, mnogim obožavateljima katastrofalnu vijest.Pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth mogli bi se rastati prije prve godišnjice braka.


Miley i Liam su (čini se ne baš toliko) sudbonosno da izrekli prošle godine u prosincu. Bila je to intimna ceremonija, a obožavatelji su jedva dočekali fotografije para na društvenim mrežama.


Njihovo je vjenčanje bilo jedno od onih za koje su “svi znali da će se dogoditi” jer je par zajedno od 2009. godine, a službeno su potvrdili vezu na crvenom tepihu 2010.


E!News javlja da se par odlučio rastati, što je rekao u izjavi i glasnogovornik mlade pjevačice.
“Oboje rastu i mijenjaju se kao pojedinci, pa su odlučili da je ovo najbolje rješenje dok se oboje koncentriraju na sebe i karijere. I dalje ostaju posvećeni roditelji svim zajedničkim ljubimcima. Molim vas da poštujete proces i privatnost”, stoji u izjavi.


Ni Miley ni Liam još nisu javno podijelili ovu, mnogim obožavateljima katastrofalnu vijest.Cyrus je u ovomjesečnom intervjuu za Elle objasnila i da je privlače žene.


“U heteroseksualnoj sam vezi ali još uvijek me seksualno privlače žene. Ljudi postanu vegetarijanci zbog zdravstvenih razloga, ali slanina je još uvijek jebe** dobra i ja to znam. Napravila sam partnersku odluku. Ovo je osoba za koju osjećam da mi uvijek čuva leđa. Ne uklapam se u stereotipnu ulogu supruge. Čak mi se niti ne sviđa ta riječ”.


Mnogi su obožavatelji na društvenim mrežama bili razočarani zbog ove vijesti, a drugi su zaključili da Miley ponovno prolazi “Wrecking Ball” fazu.


Ta se “faza” dogodila tijekom prekida veze s Liamom, kada je Miley hrabro zakoračila u sasvim novi odjevni i glazbeni stil.Korisnici Instagrama su, promatrajući njezine nove fotografije, zaključili da je provokativna odjeća i izjave u kojima hrabrost i iskrenost graniči s perverzijom i ludošću, način pjevačice da se nosi s ovim novim prekidom.