Nije prošlo

R. Kelly ostao bez love: Frendica mu platila jamčevinu, ali sada tu lovu želi nazad

P. N.

FOTO/R.Kelly Instagram

FOTO/R.Kelly Instagram

Kelly je u veljači uhićen na osnovu deset optužnica za teška kaznena djela seksualnog zlostavljanja.Pjevač R. Kelly (52) najpoznatiji po svom hitu “I Believe I Can Fly”, uhićen je u veljači na osnovu deset optužnica za teška kaznena djela seksualnog zlostavljanja. Pjevač se ne osjeća krivim, prenosi Music. Nakon uhićenja, rekao je da nema kako platiti jamčevinu jer ima financijskih problema. 


Tada mu je pomogla prijateljica Valencia Love koja je platila 100 tisuća dolara jamčevine. Love sada traži natrag lovu od pjevača. Podnijela je zahtjev na četiri stranice u kojem tvrdi da Kellyja zna privatno te da ga je upoznala na krstarenju jezerom Michigan.


Pored toga što je platila jamčevinu, njezin odvjetnik John Collins tvrdi i da je platila oko 50 tisuća dolara alimentacije u njegovo ime, kada je nakratko bio zatvoren u ožujku jer bivšoj supruzi Andrei Kelly nije platio nekoliko iznosa.
Sudac Lawrence Flood je odbio njezin zahtjev uz obrazloženje da nema pravnih osnova temeljem kojih može tražiti povrat novčanih sredstava, piše Music.