Gostovao kod Ellen

Proslavljeni košarkaš otkrio da mu je kći transrodna osoba: “S 12 godinama nam je prišla i priznala nam sve…”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Wade je svojoj kćeri došao pun potpore i ohrabrenja te sada nastoji potaknuti i druge ljude na prihvaćanje transrodnih osobaProslavljeni košarkaš Dwyane Wade gostovao je u emisiji Ellen DeGeneres te je otvorio dušu o svojoj kćeri koja se nedavno izjasnila kao transrodna osoba. 


12-godišnja Zaya rođena je kao muška osoba te se originalno zvala Zion. Ali kada se osjetila spremnom, došla je svojim roditeljima i priznala tajnu koju je čuvala duže vremena. 


– Moja supruga Gabrielle Union i ja smo ponosni roditelji LGBTQ+ djeteta te smo također ponosni saveznici zajednice – započeo je Wade svoju obiteljsku priču. 
– Ona je jednoga dana došla i rekla da želi pričati s nama i da želi živjeti svoju istinu. Rekla je kako želi da ju oslovljavamo u ženskome rodu te da ju zovem novim imenom – Zaya. Sada je naš posao i naša uloga skupiti što više informacija kako bismo znali pristupiti svim našim vezama. 


Wade je svojoj kćeri došao pun potpore i ohrabrenja te sada nastoji potaknuti i druge ljude na prihvaćanje transrodnih osoba. 


Wade, osim Zaye, s prvom suprugom Siohvaughn Funches ima i 18-godišnju kći Zaire, dok 6-godišnjega sina Xaviera ima s Ajom Metoyer, a 15-mjesečnu kći sa sadašnjom suprugom Gabriellom.