Brineta

Promjena kod Elle Dvornik naišla na pohvale obožavatelja: “Vrijeme je za oporavak!”

P. N.

FOTO/Ella Dvornik, Instagram

FOTO/Ella Dvornik, Instagram

Među brojnim komentarima, našao se i onaj Elline mame, Danijele Dvornik.Naša blogerica Ella Dvornik (28) na svom je Instagram profilu objavila novu fotku. Nije riječ o bilo kakvoj fotki, već o onoj gdje je obožavateljima predstavila novu boju kose. “Vrijeme je za oporavak! Nakon godina experimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno”, napisala je Ella.


Ella često eksperimentira s bojom i dužinom kose, a nakon što je prešla iz plave u smeđu, uz opis je dodala i: “Kako vam se čini promjena? I koliko dugo mislite da ću izdržati?”, dodala je šaljivo.


Među brojnim komentarima, našao se i onaj Elline mame, Danijele Dvornik. “Najbolja ti je tvoja boja”, poručila joj je mama. Mnogi su joj obožavatelji napisali i da je “prekrasna” i da joj je boja “predobra”, ali bilo je i onih koji su imali kritiku.
“Kao da to nisi ti! Nekako čudno!” i “Preobično Ella. Ljepša si mi blondi”, neki su od komentara obožavatelja koji smatraju da “obična” boja kose, nije Ellin idealan odabir.