Za pamćenje

Procurile snimke sa svadbe Mate Rimca: Trubači, “Jugo 45” i haljina od 8.000 eura

Portal Novi list

Foto Screenshot Instagram

Foto Screenshot Instagram

Sudeći po fotografijama i snimkama što su procurile, dobar provod ovog vikenda bio zagarantiran svim uzvanicimaNakon intimnog vjenčanja u Vili Dalmacija u Splitu, Mate Rimac i Katarina Lovrić upriličili su svadbu za pamćenje u polju pored Livna, gdje je bio postavljen stakleni šator.


Ako je želja mladenaca bila da detalji s njihovog drugog vjenčanja ne dospiju u javnost, to im nije uspjelo. A kako da ikome i zamjere na tome, kada je, sudeći po fotografijama i snimkama što su procurile, dobar provod ovog vikenda bio zagarantiran svim uzvanicima, piše tportal.


Pred Katarininom kućom u Odžaku za uzvanike su svirali trubači koji su stigli u kombiju leskovačkih tablica, a nakon toga mlada je odradila i tradicionalni dio – bacanje jabuke preko svoje kuće – što je, kako se moglo vidjeti na nekim snimkama, nagrađeno pljeskom i ovacijama prisutnih.

I dok je za svoje intimno vjenčanje odabrala kombinezon s potpisom hrvatskih dizajnera iz Envy rooma, ni za veliku feštu Katarina nije odjenula klasičnu vjenčanicu – pojavila se u raskošnom modelu dugom do poda s V-izrezom, puf rukavima i golim leđima, a sve s potpisom Dianas Dream brenda Viktor&Rolf.


Cijena njezine vjenčanice kreće se između 57 i 64 tisuće kuna.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli FILOMENA (@filomenapuljiz)Do oltara, u crkvi koja pripada župi Odžak-Ćaić i koja se nalazi na Livanjskom polju, niti 12 kilometara udaljenog od granice s Hrvatskom, lijepu je mladenku vodio otac te ju je, prije negoli ju je prepustio Rimcu, nježno zagrlio i poljubio.


Potom se izljubio sa zetom, ali i stisnuo ruke kumovima. Katarina je do oltara hodala praćena pjesmom ‘You Raise Me Up’.


Nakon zavjeta mladenci su se žutom Neverom, praćeni stotinama uzvanika, uputili na mjesto slavlja te im je pjesmu “Bademi i so” otpjevao Bajaga, nakon čega je na pozornicu stigao Sejo Saxon iz Zabranjenog pušenja, s kojim su mladenci otpjevali pjesmu “Jugo 45”.Katarina je u tim trenucima već zamijenila raskošnu vjenčanicu jednostavnijom haljinom na tanke naramenice, u kojoj se puno lakše kretala i plesala.


Sejo je, kako se vidi na snimci koju je objavio Depo.ba, iskoristio priliku da čestita Rimcu i njegovoj supruzi i poželi im “još puno automobila koji će se zvati po vjetrovima”.


Na to mu je, prenosi tportal, Mate Rimac uzeo mikrofon i rekao: “Ma je**š aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole.”