Romantika

Priyanka Chopra objavila preslatku fotku: Ovako je izgledao prvi spoj na kojem je bila sa sadašnjim suprugom

S.M.

Priyanka Chopra/Instagram

Priyanka Chopra/Instagram

Njihova je veza brzo prerasla u veliku ljubav i naposljetku dovela do dva vjenčanja.

Priyanka Chopra i Nick Jonas ovih su se dana prisjećali noći kada je sve započelo. Chopra je za vikend objavila fotku koja prikazuje prvi spoj ovog bračnog para.


Povod za objavu bila je proslava druge godišnjice njihove romantične veze koja je brzo dovela do velike ljubavi pa zatim i dva raskošna vjenčanja.


“Prije dvije smo godine napravili našu prvu zajedničku fotografiju. Svaki dan od tada, donosiš mi beskrajnu sreću i radost. Volim te Nick Jonas. Hvala što si naš zajednički život učinio tako nevjerojatnim. Za još spojeva”, napisala je glumica kraj njihove fotke.Fotku su snimili na stadionu Dodger i oboje su za tu prigodu nosili šilterice u mornarsko plavoj boji.
I Jonas je povodom godišnjice objavio fotku na kojoj je prikazan jedan od njihovih drugih spojeva, a ovoga puta, par je nosio kaubojske šešire. “Ova prekrasna žena i ja otišli smo na prvi spoj prije dvije godine.


Ovo su dvije najbolje godine moga života i nevjerojatan je blagoslov razmišljati o tome da ću ostatak života provesti s njom. Volim te. Sretne ti dvije godine”, napisao je pjevač kraj fotke.