Cooper Heffner

‘Prilagodit ćemo Playboy modernim klijentima’: Hefnerov sin ima velike planove

P. N.

Reuters

ReutersHoće li Playboy opstati nakon smrti njegovog osnivača Hugha Heffnera bila je bojazan svih fanova, ali i onih koji  još uvijek stvaraju ovaj kultni časopis. Inicijativu, ali navodno i talent za nastavak biznisa pokazao je, srećom po njih, Cooper Hefner, najmlađi Hughov sin.


Mladi Hefner (26) naslijedio je, čini se, očev gen, pa je već sad spretan poslovan čovijek. Trenutačno je kreativni direktor Playboy Enterprisea, a osnovao je i medijsku tvrtku HOP.


Cooper je sin Kimberly Conrad, Playboyeve zečice iz 1989. godine, koja je bila u braku s   njegovim ocem  do 2010. godine. Djetinjstvo je proveo u vili koju je njegov otac sagrao u neposrednoj blizini Playboyeve, gdje je odrastao sa svojom majkom i starijim bratom Marstonom. Cooper ima i polubrata i polusestru, 62-godišnjeg Davida i 64-godišnju Christie Hefner koji su rođeni u Hughovom prvom braku s Millie Williams.
Mladi i ambiciozni Hughov sin postao dio Playboy tima već kao dvadesetogodišnjak. U međuvremenu je iz protesta otišao i okušao se  u drugim poslovima, ali na kraju se vratio u Playboy. Njegova je želja, rekao je medijima, da instituciju Playboya održi i u novim vremenima te je obećao ustrajati u nastojanjima da ga prilagodi novom, modernom klijentu.


U svom privatnom životu zaručen je za glumicu glumicu Scarlett Byrne.