Kraljevska obitelj

Preslatka priča iza odjeće malenog Archieja: Skriva humanitarni karakter

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERSMaleni Archie je pozirao kraj oca, princa Harryja na novoj fotki koja je uz ostale u obliku videa objavljena na Instagram profilu obitelji. Archie je bio odjeven u preslatku pletenu kapu s ušima, smeđe “uggsice” i jaknicu iste boje. 


“Želimo vam vrlo sretnu Novu godinu i zahvaljujemo na vašoj podršci! Toliko nam se svidjelo upoznavanje svih vas diljem svijeta da jedva čekamo nastaviti iduće godine. Nadamo se da će vam 2020. svima donijeti zdravlja i sreće, Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa”, stoji u objavi na Instagramu.


Njegova “Cocobear” kapica stiže s Novog Zelanda, a izradila ju je organizacija “Make Give Live” koja svakom kupnjom donira artikl potrebitima. U listopadu 2018. godine, tada trudna Meghan Markle, na dar je dobila baš tu kapicu za bebu, tijekom kraljevske turneje po Novom Zelandu. Od tada je naručila još kapica, jer je njezin sin svoju prvu prerastao, prenosi Page Six.
“Vrlo smo sretni što je kapa naše malene organizacije grijala glavu malenom Archieju ove godine. Još je ljepše što je njegova kapica pomogla da još jedna potrebita osoba na Novom Zelandu također ima toplu glavu”, napisali su iz “Make Give Live” na svom Instagram profilu. 


Što se tiče Archiejevih čizmica, one su jedan od prvih poklona kojeg je kraljevski par ikada primio. Dar su australskog guvernera, Petera Cosgrovea koji je čizmice poklonio prilikom prijema dobrodošlice paru u Sydneyju.