Seksi glumica

Prelijepa Elizabeth Hurley otkrila tajnu svojeg savršenog izgleda u zreloj dobi

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramOna je u svakoj novoj objavi sve mlađa! Britanska glumica Elizabeth Hurley (53) svoje je posljednje fotografije napravila u Anandi na Himalaji gdje je sa sinom Damianom otišla kako bi proslavili njegov 17. rođendan.


Majka tinejdžera ima tijelo zavodljive dvadesetogodišnjakinje, a o svojem tajnom »oružju« ljepote osim uobičajenih temelja – dobre genetike, svakodnevne tjelovježbe i zdrave prehrane – svu tajnu moć pridaje hidrataciji.

Možda je i zato ovaj put stala ispod slapa da dodatno uživa, a dok je slap “njegovao” njezin dekolte, glumica nije mogla sakriti sretan osmjeh. Lijepa glumica uživala je u malom bazenu sa slapom iznad sebe, a kažu da je su najljepše – sretne žene.


Glumica koja posjeduje i vlastiti brend kupaćih kostima ovaj se put fotografirala i sasvim obnažena pod mjesečinom.
Njezin sin Damian s kojim je glumica nerazdvojna jako je nalik na nju, pa ponosna majka počesto na društvenim mrežama podijeli i fotografije sa sinom. Ovaj put odjeveni u iste maskirne majice, zaista se nisu umnogome razlikovali. Elizabeth dijeli Damiana sa svojim bivšim, američkim biznismenom Steveom Bingom, koji je u početku negirao očinstvo njihovog djeteta, jer je tvrdio da je imao ‘kratku, neisključivu vezu’ s Elizabeth 2001. Međutim, DNK test je dokazao da je on tata.Damian osim što nalikuje glumici, čini se da je već i krenuo njezinim glumačkim stopama te se nedavno okušao u Elizabethinoj emisiji The Royals.


Damian ima šest kumova, uključujući glumca Hugha Granta i Sir Eltona Johna i njegovog partnera Davida Furnisha.