Mario Zambelli

Poznati riječki estetski kirurg sa suprugom uživao na partyju u dubrovačkom klubu

E. B.

Foto: društvene mreže

Foto: društvene mrežePriznati riječki estetski kirurg Mario Zambelli sa suprugom Sanjom u slobodno vrijeme voli putovati, ali i zabavljati se.


Par je prošlog vikenda uživao u Dubrovniku, Sanjinom rodnom gradu, posjetivši “Middle Age Party« u popularnom dubrovačkom klubu Lazareti.

U komentarima pod fotografije koje su objavili na drušvenim mrežama dobli su uobičajeno brojne komplimente za svoj izgled.


Mario Zambelli jedan je od liječnika koji sa zanimanjem pristupa “antiagingu”, a na nedavnom kongresu u Opatiji imao je i zapaženo izlaganje na istu temu.


O tome što sve mogu zdrave navike i moderna medicina posvjedočila je i fotografija njegove supruge Sanje koja je na pragu petog djesetljeća, a izgleda kao dvadesetogodišnjakinja.Kako je par nedavno obilježio 12. godišnjicu braka, tom su prigodom otputovali u Pariz gdje su osim posjete popularnom shopping centru La Fayete uživali u francuskim delicijama, vinu i ambijentu poznatog restorana i hotela Costes u Rue St. Honore, te romantičnim večerima i šetnjama.