Prva dama Kardashian

Poznati reper u predsjedničkoj utrci: “Ja sam bez sumnje najveći umjetnik svih vremena”

P. N.

FOTO/Kanye West, Instagram

FOTO/Kanye West, Instagram

U rujnu 2015. godine, West je objavio da želi u predsjedničku utrku za izbore 2020.Kanye West se u posljednje vrijeme okrenuo religiji što je dovelo do toga da je glavni motiv njegovog novog albuma Isus i navodi iz Biblije.


Mnogi njegovi obožavatelji vjeruju da je ovaj novi način života doveo do manjka njegovih neobičnih izjava u odnosi na prošlost. No, reper i suprug Kim Kardashian nije gotov sa svojim genijalnim izjavama koje karakterizira njegova zavidna razina arogancije i samopouzdanja.


U rujnu 2015. godine, West je objavio da želi u predsjedničku utrku za izbore 2020, prenosi LADBible. Svi su se dobro nasmijali i pretpostavili da se šali. Četiri godine kasnije, West i dalje ima istu misiju. Ako Kanye West postane američki predsjednik u nadolazećim izborima, prva dama SAD-a bila bi Kim Kardashian. Sudeći po popularnosti Kardashianki u Americi i diljem svijeta, West bi samo zbog braka s poznatom starletom mogao dobiti pokoji glasić. 
“Doći će vrijeme kada ću biti predsjednik SAD-a i sjetit ću se… svakog osnivača koji nije imao kapacitet kulturološkog shvaćanja onoga što radimo”, rekao je u intervjuu Zane Loweu. Ova pomalo zastrašujuća i prijeteća izjava, nije bila jedina kontroverzna u intervjuu za Apple Music.


“Ja sam bez sumnje i pitanja najveći ljudski umjetnik svih vremena. To je činjenica”, kazao je West.


Pored ovoga, reper je otkrio i da je razvio ovisnost o pornografiji jer je s pet godina pronašao otvoreni Playboyev časopis. 


Nakon što je dva desetljeća stvarao glazbu čije su riječi prepune izraza o seksu, ženama i divljim provodima, spreman je to staviti sa strane i posvetiti se Bogu. “Sada sam u službi Krista, moj je posao širiti njegovo učenje, objasniti ljudima što je Isus napravio za mene”, kaže West.


“Širio sam mnogo stvari. Davao sam vam do znanja što mi je napravila visoka moda. Dao sam vam do znanja što mi je napravio Hennessey , ali sada vam govorim što je Isus napravio za mene i da više nisam rob, sada sam sin, sin Božji. Slobodan sam”, zaključuje Kanye.