Brza reakcija

Poznati glumac spasio dječaka iz prevrnutog auta: Vikali smo “supermoći”

Hina

REUTERS

REUTERS

Dječak koji je bio vezan u svom sjedalu u zadnjem dijelu auta kao i njegova baka koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, djelomice smrskanom voziluHollywoodski glumac Danny Trejo poznat po svojim ulogama opakog tipa u filmovima poput “Machete” pomogao je u srijedu u spašavanju malenoga dječaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru u Los Angelesu.  


Trejo (75) je rekao televizijskoj postaji KABC-TV da je bio na putu k automehaničaru u četvrti Sylmar kada je vidio kako vozač u automobilu prolazi kroz crveno svjetlo i udara u drugi auto koji se na raskrižju prevrnuo na krov.


Dječak koji je bio vezan u svom sjedalu u zadnjem dijelu auta kao i njegova baka koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, djelomice smrskanom vozilu.
Trejo i još jedna žena po imenu Monica Jackson su se udružili kako bi oslobodili dijete prije nego je na mjesto događaja stigla hitna pomoć. Jackson je upuzala u auto na jednoj strani kako bi otkopčala dječaka, a Trejo ga je izvukao s druge strane.


Glumac je rekao kako je morao smiriti dječaka prije nego ga je mogao osloboditi.


“Bio je uspaničen i ja sam rekao OK moramo upotrijebiti naše supermoći, i on je vrisnuo ‘Supermoći!’ i počeli smo vikati ‘Supermoći'”, prisjetio se Trejo. “Nekako smo se povezali”.


Trejo je ostao s dječakom nakon što je oslobođen dok njegovu baku nisu na sigurno izvukli spasioci.


KABC-TV javlja kako nitko nije teže ozlijeđen, mada je troje ljudi, među njima i baka i dječak, odvezeno u bolnicu na pregled.