Ian Somerhalder

Poznati glumac otkrio bizarne detalje: Nevinost izgubio s 13, a o seksu učio špijunirajući brata

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Nisu izostali komentari javnosti na bizarne izjave. Zvijezda nekadašnje hit serije “Vampire Diaries”, Ian Somerhalder, priznao je nekoliko detalja iz intimnog života. Tijekom radijskog intervjua s Andyjem Cohenom, rekao je da je izgubio nevinost sa trinaest godina. Njegov “prvi put” dogodio se s djevojkom koja je tada imala šesnaest. Somerhalder je usput objasnio i kako je “učio” o seksu.


“Imam sedam godina starijeg brata koji me puno naučio. Bio je poput Casanove i stalno je imao neku djevojku u spavaćoj sobi. Stao bih u kut njegova prozora i spustio zavjese tako da imam jasan pogled. Kada bi došle cure, otrčao bi van i gledao. I tako sam puno naučio”, otkrio je glumac i šokirao slušatelje.


Nije stao na ovome, pa to nije bila jedina bizarna informaciju koju je podijelio s javnosti.
“U Louisiani je zimi poprilično hladno. Izašao bih van i obukao se, moja mama je mislila da se idem igrati sa psima. Uzeo bih vruću čokoladu, obukao se, stavio zimske rukavice i izašao van. Radimo što moramo raditi”, zaključuje Somerhalder. 


Dok su se glumac i voditelj emisije smijali zbog ove priče, Cosmopolitan prenosi da je riječ o potpunoj zlouporabi privatnosti njegovog brata i svih djevojaka. Komentari na intervju nisu izostali, pa se tako može pročitati da je situacija: “odvratna” i “uznemirujuća što je špijunirao brata s djevojkama”.