Miley i Kaitlynn

Poznata pjevačica prekinula vezu nakon dva mjeseca, bila joj je, tvrdi, preozbiljna

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Djevojke su svoju ljubavnu vezu potvrdile romantičnim poljupcima u Italiji u kolovozu, a sve je tada bilo na "opuštenoj" razini.Pjevačica Miley Cyrus navodno je ovoga vikenda prekinula ljubavnu vezu koja je zadnjih mjeseci uzburkala javnost. Naime, pjevačica se s Kaitlynn Carter “spetljala” odmah nakon razvoda s glumcem Liamom Hemsworthom, a veza je potrajala tek oko dva mjeseca, donosi E! News.


Kako su američki mediji doznali, Miley je s 31-godišnjom zvijezdom serije “The Hills” te bivšom djevojkom Brodyja Jennera prekinula zbog toga što je veza išla u “preozbiljnom” smjeru.


– Veza je sve više postajala ozbiljnom i Miley nije bilo ugodno u takvom odnosu, rekao je pouzdani izvor za E! News.
Djevojke su svoju ljubavnu vezu potvrdile romantičnim poljupcima u Italiji u kolovozu, a sve je tada bilo na “opuštenoj” razini.


– Kada su prvi put završile zajedno, to je sve bila na zabavnoj i opuštenoj razini, ali je pomalo došlo do toga da su djevojke razvile previše emocija jedna za drugu. Miley je zbog toga htjela zaustaviti stvari kako one ne bi postale još ozbiljnije nakon što se tek razvela od Liama, dodao je izvor za medije.


Miley Cyrus i Kaitlynn Carter još uvijek nisu komentirale ove navode, a nikad nisu ni otvarale temu svoje ljubavne veze u medijima. Kaitlynn je ovoga vikenda prisustvovala partyju prije dodjele Emmy nagrada, dok je bivša Disney zvijezda istu večer nastupala na iHeartRadio festivalu u Las Vegasu. Tamo su joj društvo pratile majka Tish i sestra Brandi Cyrus što je još više pojačalo šuškanja da su se djevojke razišle.