Jadranka Šegota

Poznata kreatorica vratila se u srce grada: Njene su kreacije i dalje avangarda

P. N.

Foto: Facebook

Foto: FacebookRiječka kreatorica Jadranka Šegota ponovno je stigla u srce grada sa svojim jedinstvenim kreacijama od kože poznatim pod imenom “RAFAELLA”.


Dizajnerica koja iza sebe ima bezbroj uspjeha na domaćoj i stranoj sceni, prošlog je tjedna otvorila svoj novi studio u starom gradu, točnije u Medulićevoj ulici.


Na otvaranje stigli su brojni Riječani, a među njima i pjevačica Marina Perazić, te bivša rukometna zvijezda Alvaro Načinović.
foto: Instagram


foto: Instagram
Uz puno dobrih želja i čašicu pjenušca, dizajnerica je predstavila svoje zadnje kreacije. Sudeći prema onome što je izložila u svojim novim izlozima, trendovi su šeširi, kape, korzeti, a tu su i velike vikend torbe koje se sjajno uklapaju uz nemiran duh kreatorice koja je nekad oduševljavala i odijevala pop mega zvijezde kao što su članovi grupa Duran Duran, KajaGooGoo i Eurythmics.


Nakon što je objavila fotografije na društvenim mrežama, osim brojnih čestitki obožavatelja i obožavateljica, mnogi su se prisjetili njezinih kreacija kojima ih je obradovala za neke od njihovih najvažnijih životnih trenutaka. “Tvoja maturalna haljina, pa to je bila avangarda!” – napisala joj je jedna od pratiteljica.


I zaista kreatorica je i danas ostala u koraku s modom, a kako otkriva, nikada ne gleda modne časopise i ne prati modu na taj način, jer kako kaže  ona modu “osjeća”- 
Na otvaranje stigala je i Luci, bijeli buldog, Jadrankin ljubimac čiji se lik isprintan nalazi i na nekim njezinim kreacijama . 


foto: Instagram


foto: Instagram