Madonna

Potvrđene glasine. Kraljica popa ljubi trideset i šest godina mlađeg dečka

P. N.

FOTO/Commons Wikimedia, Instagram

FOTO/Commons Wikimedia, Instagram

Par je u vezi dulje od godinu dana.Proteklih se mjeseci šuškalo da Madonna (61) ima poprilično mlađeg dečka, a sada su glasine i potvrđene. Kraljica popa ljubi trideset i šest godina mlađeg Ahlamalika Williamsa (25). Williams je jedan od njezinih plesača, romansa je ozbiljna, a početkom prosinca su se pojavile i njihove zajedničke fotografije, prenosi THG.


TMZ je razgovarao s ocem mladića, pa je tako Drue Wlliams potvrdio da je njegov sin “definitivno u vezi s Madonnom”. Ne samo da su u vezi, već je pjevačica upoznala i njegovu obitelj.  


Drue kaže da je par u vezi više od godinu dana te da su se upoznali puno ranije. 2015. godine, Ahlamalik je otišao na audiciju za plesače koji će Madonnu pratiti na turneji “Rebel Heart”, a ona ih je osobno birala.


Situacija se od tada promijenila, pa je Madonna ovog rujna na svoj koncert pozvala čitavu obitelji svog mlađahnog dečka. Nakon što su pogledali njezin nastup u Las Vegasu, pjevačica je obitelj pozvala u svoj apartman. Drue otkriva da su zajedno večerali obrok koji je pripremio njezin osobni kuhar.
Madonna je obitelji izjavila da voli Ahlamalika te izrazila svoju želju da brine o njemu. Unatoč razlici u godinama, Drue nije zabrinut. “Ljubav ne poznaje godine”, zaključio je. Dodaje i da je sretan zbog sina koji živi “ludi život”.