Robbie Williams

Popularni pjevač otvoreno o depresiji: Osjećao se kao da nema svrhu

P. N.

Reuters

Reuters

"Sada imam četrdeset i pet godina i troje djece, to je odličan posao. To je svrha i sviđa mi se", otkriva pjevačGlazbena zvijezda Robbie Williams bio je u toliko lošem stanju da savjetom nije mogao pomoći mlađem kolegi Zaynu Maliku. Malik mu se obratio za pomoć nakon što je otišao iz tada megapopularnog benda “One Direction”, prenosi Music News.


“One Direction” je formiran tijekom britanskog X Factora 2010. godine. Malik je isti napustio 2015. jer je htio biti “normalna osoba od dvadeset i dvije godine”.


Williams je također na vrhuncu slave grupe “Take”, istu napustio. U intervjuu za “GQ Hype” otkrio je da su mu Zayneovi asistenti dolazili u pokušaju da pjevač mlađem kolegi ponudi savjet. No, Williams se tada osjećao previše loše za to.
“Razmišljao sam: ‘Pomoć? Ali i ja sam sje***’. Nisam htio pričati na jeb*** telefon i reći klincu da nema nade. Ne želite me za taj telefonski poziv. ‘Hej, znam da imaš tek 24 godine, ali mogu ti reći da će biti još gore. Bit će još jeb*** gore”, otkrio je Williams.


FOTO/Zayn Malik, Wikipedia


FOTO/Zayn Malik, WikipediaPjevač je objasnio da bi sada prihvatio telefonski poziv. No, u tom je trenutku života bio previše depresivan. Kaže da se tada potajno udaljio od glazbe jer je osjećao da nema svrhu. Priznaje i da je svoj “mojo” dobio natrag tek kada se našao u ulozi oca te vratio natrag na pozornicu.


“Sada imam četrdeset i pet godina i troje djece, to je odličan posao. To je svrha i sviđa mi se”, otkriva pjevač.