Kevin Hart

Popularni komičar kazao da pušta sijede pa objavio i sretnu vijest: Ponovno će postati tata!

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Objavio je fotku trudne supruge Eniko Hart, a bračnom će paru ovo biti drugo zajedničko dijete.Kevin Hart (40) je prošlog tjedna počeo s objavljivanjem serije videa na svom Instagram profilu. Nazvao ih je “Confessions from the Hart” , a video snimkama pruža pogled na ono što se događalo iza scene tijekom njegove karijere. U prvoj je epizodi otkrio da je za sada završio s bojanjem svoje prirodno sijede kose. 


“Oduvijek sam imao tonu sive kose… samo sam ju često bojao. Ne radim sada pa sam rekao: ‘Za***'”, kazao je popularni glumac i komičar. 


“Neću vas lagati, nastavljam sa sijedom kosom. Osjećam ju, nikada nisam ne radio ovoliko dugo pa ju nikada nisam imao prilike pustiti da ovako izraste. Sijede vlasi na bradi? Na glavi, sa strane? Dajem vam puni pogled na sve, prihvatite to, nemojte bježati”, kazao je Hart.

Nakon toga je u najnovijoj objavio otkrio i da će po drugi puta postati otac. Objavio je fotku trudne supruge Eniko Hart, a bračnom će paru ovo biti drugo zajedničko dijete. Hart ima dvoje djece, Heaven (15) i Hendrixa (12) iz prethodnog braka s Torrei Hart.  


Eniko je na svom Instagram profilu napisala da par ne može biti sretniji te da će njihova obitelj uskoro brojati šest članova.