"Te velike kosti"

Popularni američki reper ne vjeruje u dinosaure: Kaže da za njih ne postoji dovoljno dokaza

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

"Nije da vjerujem ili ne vjerujem, nego, nema dokaza", otkrio je reperPopularni njujorški reper Cam’ron (43) nije baš uvjeren u to da su dinosauri postojali, prenosi Page Six.


“Svađam se s ljudima oko dinosaura”, kazao je u intervjuu s Ericom i Jeffom Rosenthalom za njihovu emisiju “Is this real?”.


“Nije da vjerujem ili ne vjerujem, nego, nema dokaza. Stavljaju te velike kosti u muzeje i onda govore da su to ljudi koji su živjeli prije nas…”, dodao je reper.
Voditelji su ukazali na činjenicu da su “te velike kosti” zapravo dokazi, ali Cam’ron se nije dao uvjeriti.


“Dakle, te su kosti još uvijek dovoljno snažne da se stave u muzeje i nisu se raspale niti išta takvo? Ne bih baš nužno pao na to. Ako dobijemo više dokaza, okej. Kada sam bio manji, išao sam u muzeje. Tada sam govorio da su našli sve te kosti i zalijepili ih zajedno. To mi zvuči kao neko vađenje love”, objasnio je. 


Voditelji su ga pitali vjeruje li da je Zemlja ravna ploča, na što je odgovorio s “ne”. Nastavio je izražavati sumnju u arheologe i u to tko sve kontrolira.


“Volio bih da sam arheolog i da mogu reći – našao sam neko sra**. Svaki dan bi bio na plaži i vikao – vidi što sam otkrio i onda bi izmislio neko sra**”, zaključuje.