Ashley Graham

Popularna plus – size manekenka uspješno skrivala trudnoću usred kampanje za donje rublje

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Nakon rođenja sinčića, Graham je objavila i kako se osjeća nakon poroda. Ashley Graham je jedna od najpopularnijih plus-size manekenki današnjice. Početkom ove godine je na svijet donijela sina Isaaca, a vijest o samoj trudnoći je podijelila u kolovozu prošle godine.


“Iznenađenje!”, upravo je tim riječima sa javnosti podijelila sretnu vijest o svojoj prvoj trudnoći. Objavom kratkog videa u kojem se jasno vidi trudnički trbuščić, Graham je s mužem Justinom Ervinom proslavila i devetu godišnjicu braka. 


Nakon rođenja sinčića, Graham je objavila i kako se osjeća nakon poroda. Poznata po tome što se ne trudi glumiti niti uljepšati situacije, napisala je objavu na kojoj je prikupila mnoštvo komentara i razumijevanja.  
“Nakon ovoliko godina u modnome svijetu, nisam znala da će ovakvo donje rublje biti moj najbolji prijatelj. Nitko ne govori o oporavku i iscjeljivanju kroz koje prolaze nove majke. Htjela sam vam pokazati da definitivno nisu sve samo lijepe i pozitivne stvari” – napisala je tada Ashley ispod fotke.


“Pokušaj sakriti da si u četvrtom mjesecu trudnoće tijekom snimanja kampanje za donje rublje”, napisala je Graham u novijoj objavi na svom Instagram profilu. Na fotki pozira u donjem rublju nježne boje lavande, a u komentarima su mnogi pohvalili njezin izgled.


“Apsolutno prekrasna”, “Zapanjujuće lijepa”, “Nisi imala što niti skrivati”, “Želim biti ti!” i “Najljepša trudnica”, samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.