Demi Lovato

Popularna pjevačica želi postati majka: “Ne znam vidim li se u budućnosti s muškarcem ili ženom”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Lovato ima desetogodišnji plan u kojem vidi i djecu. Pjevačica Demi Lovato se otvorila te otkrila želju da postane majka, prenosi News18. 


“Mislim da ću u nekom trenutku ovog desetljeća poželjeti osnovati obitelj. To bi bio hit. Sav ovaj uspjeh je divan i prekrasan i sretna sam i blagoslovljena i zahvalna” kazala je popularna pjevačica.


“Kada razmišljam o tome što me danas čini sretnom, mislim na svoju obitelj i prijatelje, na svoj tim. Mislim o povezanosti, povezanosti duša, značajnim vezama”, kazala je Lovato u potpunom iskrenom intervjuu.
Pjevačica je do sada bila u vezi s glumcem Wilmerom Valderramom i modelom Austinom Wilsonom te daje naznake o tome da bi se u idućoj mogla doista i “skrasiti”.


“Ne znam čak ni vidim li svoju budućnost s muškarcem ili ženom, ali znam da bih u nekom trenutku ovog desetljeća voljela imati djecu. Ako se to ne dogodi u ovome, možda se dogodi u idućem, ne znam. Vidjet ćemo. Ali voljela bih početi raditi više stvari koje me čine sretnom i manje brinuti zbog uspjeha”, priznala je.