Lady Gaga

Popularna pjevačica u samoizolaciji: “Pričala sam s Bogom, kaže da će sve biti u redu”

P. N.

Lady Gaga je uskoro objavila i novi selfie s porukom da bi svi trebali brinuti jedni za druge.Lady Gaga se odlučila na samoizolaciju zbog pandemije koronavirusa, a na svom je Instagram profilu objasnila zašto.


“Razgovarala sam s liječnicima i znanstvenicima. Situacija za mnoge nije laka, ali najzdravije što u ovom trenutku možemo napraviti je samoizolirati se i ne družiti se s ljudima koji imaju preko 65 godina, kao ni u većim grupama. Voljela bih kada bih mogla posjetiti roditelje, baku i djeda, no trenutačno to za njih nije sigurno.


Kod kuće sam i družim se sa svojim psima. Volim vas sve, izvući ćemo se iz ovoga. Vjerujte mi, pričala sam s Bogom, ona kaže da će sve biti u redu”, zaključila je popularna pjevačica.
Lady Gaga je uskoro objavila i novi selfie s porukom da bi svi trebali brinuti jedni za druge.


“Ne možemo ovo proći bez dobrote. Koronavirus ne poznaje predrasude. Moja misao dana je da prihvatimo činjenicu da će postojati trenutci u kojima ćemo se osjećati bespomoćno i bez kontrole, ali tu prazninu možemo popuniti dobrotom i postati dio rješenja svjetskom problemu. Tada ćemo imati kontrolu”, zaključila je pjevačica.