Raskid

Popularna pjevačica otvoreno o teškom prekidu: “Ne planiram upoznavati nikoga novoga!”

P. N.

Engleska pjevačica Cheryl Cole i bivši član One Directiona, Liam Payne, prekinuli su dvogodišnju vezu. Pjevačica Cheryl Cole i Liam Payne objavili su prekid u srpnju 2018. godine.


U vezi su bili dvije i pol godine i zajedno imaju jednogodišnjeg sinčića, Beara Paynea.


Cheryl je u intervjuu kojeg prenosi OK!, otkrila da se osjećala kao da je na dnu.
“Mrzim dno.. To je jedna od onih stvari zbog kojih ne želimo ući u vezu. Zbog ničeg drugog se ne osjećaš tako, nije li isina? I znam da moraš naći nešto dobro kada se osjećaš kao da padaš, tako da radim na tome da sam u redu. U ovom trenutku, jednostavno do ne trebam. I ne želim.”Liam Payne, Instagram


Liam Payne, InstagramCheryl je pogodio prekid veze s pjevačem koji je od nje mlađi više od deset godina. U intervjuu izjavljuje da između njih dvoje nema ništa negativno i da čitavo vrijeme uče.


“Mi smo kao i svaki drugi par koji prolazi kroz ovakvo nešto. Samo što imamo malo više očiju uperenih u nas.”, prenosi OK. 


Pjevačica ne odbacuje želju za romantičnom vezom u budućnosti. “Ne bih rekla da sam odustala od ljubavi. Volim ljubav. Ali, stavila sam na pauzu svoje ciljeve o vezama. Sve je u redu, ali nemam u planu upoznavati nikoga novoga u skorijoj budućnosti”, prenosi OK.