Poput lika iz crtića

Katy Perry maštovito opisala kako se osjeća u trudnoći i pritom svog zaručnika usporedila s Hulkom

S.M.

Katy Perry/Instagram

Katy Perry/Instagram

Kaže da "i po veličini i po pameti", sve više nalikuje na Shreka.Katy Perry (35) se našalila da ju trudnoća pretvara u lika iz popularnog crtića, Shreka. Pjevačica čeka svoje prvo dijete sa zaručnikom Orlandom Bloomom kraj kojega se trenutno nalazi u izolaciji pa je usput kazala i kako se osjeća u karanteni.


U razgovoru za Radio.com, kazala je: “Moja frendica je to najbolje objasnila rekavši da svatko tko u devetom tjednu karantene napreduje, nije normalan. Ja se pretvaram u Shreka i po veličini i po pameti, a Orlando se pretvara u Hulka.”


Perry je vijest o trudnoći objavila u ožujku ove godine te kroz glazbeni video za pjesmu “Never Worn White”. Nedavno je razgovarala o tome kako je biti trudnica u karanteni pa je kazala da ima pet dobrih dana, ali i neke koji joj padaju teže pa “plače kada si pogleda u nožne prste ili obavlja jednostavne zadatke.”
“Mislim da je većina toga zbog hormona i iz razloga što nisam navikla biti kraj toliko ljudi u malenom prostoru tijekom toliko dugog vremenskog perioda. Navikla sam da sam stalno vani”, kazala je Perry.


Unatoč trenutnoj situaciji, pjevačica nastavlja raditi i stvarati glazbu, a njezin bi novi album trebao ugledati svijetlo dana 14. kolovoza.


“Postajem vrlo uspješna u izradi vlastite frizure i šminkanju jer si to sama radim. Sama osmišljam i svoj styling i osvijetljenje i mnoštvo logistike koja se krije iza scene”, objasnila je.