Halle Berry

Popularna glumica se kune u vrlo jeftin trik: ‘Lice vam izgleda 20 godina mlađe’

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

U moru skupocjenih kozmetičkih tretmana, ovaj se trik čini kao nešto prihvatljivo. Glumica Halle Berry (52) izgleda kao da ima minimalno dvadeset godina manje. Njezine fotke na Instagramu i pojavljivanja u javnosti, svjedoče o fantastičnoj fizičkoj liniji i mladolikom licu.


Naširoko je prihvaćeno da se hollywoodske zvijezde i zvjezdice hrane zdravo (zahvaljujući privatnim kuharima), vježbaju do iznemoglosti (zahvaljujući privatnim trenerima), a nerijetko se priklone i plastičnim operacijama te različitim kozmetičkim tretmanima (zahvaljujući svim onim hitovima zbog kojih trčimo u kino). 


U moru skupocjenih tretmana, Berry se kune u jedan kozmetički trik kojeg si gotovo svatko može priuštiti.


Body And Soul prenosi da je oskarovka otkrila razlog zbog kojeg joj lice izgleda mladoliko i zategnuto, a bore moramo tražiti povećalom.
„I vi to možete napraviti – posjetite mesara i uzmite sve one kosti koje će on ionako kasnije baciti, dat će vam ih besplatno. Kada uzmete kosti, kuhajte ih 24 sata i nakon toga popijte tu juhu. Nevjerojatno je koliko kolagena sadrži“, otkrila je Berry u intervjuu za časopis Extra.Juha od kostiju je posljednjih godina česta tema u svijetu kozmetike i zdravlja. Sadrži visoke razine kalcija, vitamina D i niskokalorična je.


„Vaše tijelo pretvara nutrijente u aminokiseline koje su potrebne da bi vaše kosti i koža bili zdravi. Nutrijenti se prilikom unosa šire kroz krvni sustav i hrane najdublje dijelove vaše kože prirodnim kolagenom“, zaključio je dr. dermatolog Craig Austin (New York City) za časopis Women’s Health.