Botoks protiv znojenja

Popularna glumica o novom trendu među zvijezdama: “To je najgluplja i najopasnija stvar!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"To je najgluplja i najstrašnija stvar koju sam ikad čula. Nemojte to raditi - znojenje je ključ", rekla je glumica.Glumicu Zoë Kravitz (30) trenutno možemo vidjeti u jednoj od najgledanijih serija produkcije HBO-a, “Big Little Lies”. Jedna je od trenutno popularnijih glumica iz Hollywooda, stoga ne čudi da njezine izjave, modni izričaj i stil, glasno odjeknu među obožavateljima i postanu trend. 


Poznato je da zvijezde koriste mnogobrojne tretmane zbog kojih izgledaju mladoliko, ali Kravitz je za jedan trenutno aktualni, izjavila da ga apsolutno ne podržava. U intervjuu za Vogue progovorila je protiv korištenja botoksa u svrhu smanjenja znojenja. Riječ je o injekcijama botoksa koje mnogi ubrizgavaju da bi zaustavili pretjerano znojenje.


“To je najgluplja i najstrašnija stvar koju sam ikad čula. Nemojte to raditi – znojenje je ključ”, rekla je glumica.


E!News prenosi da je glumica trenutno vrlo zaposlena, jer ovih dana izlazi i njezina nova kolekcija ruževa za usne u suradnji s Yves Saint Laurentom (YSL Beauté x Zoë).
Uz ruževe, glumica ohrabruje kupce i da naglase vlastitu ljepotu, umjesto da se “utope” u trendovima. 


“Mislim da smo trenutno u zanimljivim vremenima što se tiče šminke. Mnogo ljudi potpuno preoblikuje svoje lice što čini da svi izgledaju jedni poput drugih. To je za mene šteta. Svatko je jedinstven i različit na svoj način – mislim da je to prekrasna stvar, a šminka bi se trebala koristiti da se to i naglasi”, zaključuje Kravitz.