Britney Spears

Pop zvijezda puštena s psihijatrije: “Izgleda sretno, opušteno i u totalnom zenu”

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Nakon nekoliko tjedana institucionaliziranog liječenja, pop zvijezda je viđena na Uskrs u društvu dugogodišnjeg dečka. Nedavno smo pisali o tome da se pop zvijezda Britney Spears (37) prijavila u Instituciju za mentalno zdravlje, na psihijatriju. Britney se ranije ovog mjeseca dobrovoljno prijavila u instituciju zbog stresa uzrokovanog bolesti njezinog oca. 


E!Online prenosi da je pjevačica viđena u javnosti ove nedjelje, kada je u društvu dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija (25) provela Uskrs. Iako fotografije pokazuju njezin osmijeh, Britney i dalje izgleda pomalo izgubljeno. 


“Pjevačica je izašla iz hotela izgledajući sretno i opušteno, a Sam ju je vodio i otvarao joj vrata.”, rekao je izvor za spomenuti portal, koji je uočio par ispred hotela Montage, u Beverly Hillsu.


“Britney je izgledala sretno, s osmijehom na licu je izlazila iz hotela prema autu, u ljetnoj haljini. Sam zaista brine o svojoj dugogodišnjoj djevojci, pazio je da hoda ispred nje i doprati je do auta.”, dodaje izvor. 


E!Online piše da im je drugi izvor otkrio jednaku priču, dodajući da je pjevačica izgledala “relaksirano, opušteno i u totalnom zenu”.