James Arthur

Pop zvijezda odustala od Twittera: “Ovo je moja posljednja objava, odjavljujem se”

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Zahvalio se svojim pravim obožavateljima na podršci i prepustio vođenje svog računa osoblju.Britanska pop zvijezda James Arthur (31) okreće leđa društvenoj mreži nakon konstantnog priljeva negativnosti koje mu upućuju online “trolovi”, prenosi Music News. Arthura pamtimo po pobjedi u britanskom “X Factoru” kada nas je oduševio pjesmom “Impossible”, a sada kaže da više ne može podnijeti verbalno zlostavljanje koje trpi na mreži te da mu je dosta.


“Moram biti iskren, neke od stvari koje ovdje čitam su otišle malo predaleko i iskreno, je*** bole. Ako vam je to bio cilj, pobijedili ste. Možda sam trebao imati deblju kožu do sada, ne znam, ali ovo je moja posljednja objava. Odjavljujem se. Mir, Twitter prijatelji”, napisao je pjevač u nedjelju.


Zahvalio se svojim pravim obožavateljima na podršci i prepustio vođenje svog računa osoblju. “Sve objave će raditi digitalni tim. Hvala za ljubav i podršku koju mi obožavatelji iskazuju na ovoj platformi već godinama. Bilo je emocionalno ali moram izbrisati ovu aplikaciju. Puno ljubavi i poštovanja, JA.”Objave stižu šest mjeseci nakon što je pjevač otkrio da je “patio u tišini više od dvije godine”. Uzrok su bili grozni komentari koje bi stalno čitao na mreži, otkako je odnio pobjedu u natjecanju 2012. godine, zbog čega je imao problema s anksioznošću i lošim mentalnim zdravljem.