Opušten izgled

Pop princeza novom bojom kose riješila dilemu: ‘Možda se one bolje zabavljaju, ali…’

P. N.

FOTO/Britney Spears, Instagram

FOTO/Britney Spears, Instagram

Nije poznato kada se točno pjevačica odlučila za promjenu boje kose, ali je početkom rujna na Instagramu pokazala smeđe kovrče“Možda se plavuše bolje zabavljaju. Nije profesionalna holivudska šminka i frizura… ali hej, realno je i gledam ‘Vacation’. PS upravo sam izašla iz bazena pa je kosa mokra, sorry”, napisala je pop princeza Britney Spears kraj videa kojeg je objavila na svom Instagram profilu.


Isti prikazuje njezinu novu boju kose pa tako vidimo da se Britney iz brinete ponovno pretvorila u plavušu. Unatoč tome što opet ima razmazanu šminku –  “prekrasna si neovisno o boji kose” jedan je od mnogih komentara njezinih vjernih pratitelja. 


FOTO/Britney Spears Instagram


FOTO/Britney Spears Instagram

Pjevačica na videu šalje “puse” u objektiv, a kosu je skupila u mnogima omiljenu “neurednu” punđu. Za opušteni dan na bazenu i kauču, odjenula je bijeli top i jednostavnu srebrnu ogrlicu. 


Nije poznato kada se točno pjevačica odlučila za promjenu boje kose, ali je početkom rujna na Instagramu pokazala smeđe kovrče. Početkom listopada je na Instagramu podijelila video na kojem vidimo kako vozi biciklu te je vidljiva i plava kosa.


Ali, ovog je ponedjeljka podijelila fotku s nedavnog putovanja na Maui, na kojoj je ponovno imala smeđe lokne. “Ništa ne liječi više od oceana. Uvijek se osjećam tako živo kada vidim ocean”, napisala je tada pjevačica koja je uzela neodređenu stanku od glazbe, nastupa i javnog života.