Kate Beckinsale

Pokazala svu svoju fleksibilnost: Glumica digla nogu “do neba” za potrebe šminkanja

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Beckinsale je video objavila na svom Instagram profilu. Kate Beckinsale (46) je pokazala nevjerojatnu fleksibilnost dok se spremala za dodjelu nagrada Critics’ Choice ove nedjelje, prenosi Page Six. Glumica u savršenoj formi, ležerno je podignula nogu “do neba”. 


Holivudska je miljenica na videu odjevena u pidžamu, a čini se da je radnja smještena u njezinoj kuhinji. Frizer Peter Savic joj je pripremao kovrče za veliku večer, a vizažist Rob Scheppy joj je po nogama nanosio bronzer. 


Beckinsale je video objavila na svom Instagram profilu, a pregledan je više od dva milijuna puta. U komentarima su se nanizale brojne pohvale na račun njezinog poteza pa je tako jedna njezina pratiteljica napisala da želi biti kao i ona.
Paris Hilton je u komentarima ostavila emoji mačke s očima u obliku srca, a nije izostalo niti komentara poput “Kakva fleksibilnost”, “Prekrasna si” i “Wow”.


Glumica je bila jedna od prezentatorica na dodjeli nagrada, a kasnije se presvukla u prekrasnu večernju haljinu otvorenog ramena i prepunu šljokica. Iako je haljina bila prekrasna, mnogi su se čudili zašto je uopće stavljala bronzer, ako joj se noge uopće ne vide.