Dizajnirano mjesecima

Pogledajte vjenčano prstenje poznate reperice, mladoženja potrošio pravo bogatstvo

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kennethov prsten iznutra ima ugravirano „Ken & Barbie“, dok Nickin dolazi s velikim 17-karatnim dijamantomNovopečeni suprug pjevačice Nicki Minaj nije štedio kada je u pitanju izbor vjenčanog prstenja za mladu i sebe. Naime, potrošio je 1.1 milijun dolara čime se pohvalio zlatar koji ih je posebno dizajnirao, prenosi TMZ.


Mladoženja Kenneth „Zoo“ Petty još im je mjesecima ranije zadao da naprave vjenčano prstenje za novopečeni bračni par, a zlatar je nekoliko dana prije vjenčanja iz New Yorka otputovao u Los Angeles kako bi im samostalno uručio njihove dijamantne prstene.


– Hvala vam što ste nam vjerovali kod dizajniranja i proizvodnje ovih specijalnih prstenja za vaš specijalan dan – rekao je zlatar u svojoj Instagram objavi gdje je i pokazao blistave dijamante.

Kennethov prsten iznutra ima ugravirano „Ken & Barbie“, dok Nickin dolazi s velikim 17-karatnim dijamantom. U svojim objavama na društvenim mrežama, i Kenneth i Nicki su izjavili kako ona nije platila prstenje, kako su mnogi obožavatelji krenuli nagađati u komentarima.