Luksuzno zdanje

Pogledajte vilu koju Kylie Jenner prodaje za više od 21 milijun dolara. Ogromna je

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kuću okružuje impresivan vrt, a specifično za ovu vrstu građevina su velike staklene stijene i prozoriKylie Jenner i Travis Scott prodaju svoje luksuzno zdanje na Beverly Hillsu za 21.9 milijuna dolara, a da očekuju brutalnu zaradu, vidljivo je iz činjenice da su ovaj “rezervni dom” kupili za 13.5 milijuna dolara 2018. godine. Bit će to odličan priljev dolara oboma jer su vlasništvo upisali 50/50.


Objekt građen u stilu europskih modernih vila smješteno je u planinama iznad Beverly Hillsa u elitnom susjedstvu Benedict Canyon. Vila se prostire na ogromnih 3000 četvornih metara i ima osam kompletno opremljenih luksuznih kupaonica i dvije “glam” sobe za šminkanje.


Kuću okružuje impresivan vrt, a specifično za ovu vrstu građevina su velike staklene stijene i prozori koji se pružaju cijelom dužinom prostorija. Uređena u neutralnim i zemljanim tonovima, vila ima hrastove podove, uvozni kamen i mramor.
Kuhinja je izrađena od bijelog mramora i crnih fronti, u produžetku se nastavlja sobom za doručak i smočnicom u koju možete ušetati.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Timeless🐆 (@timelessmagg)Na gornjim katovima, nalazi se glavna spavaća soba s dnevnim boravkom i privatnim balkonom s kojeg se prostire pogled na grad i kanjon. Spavaća soba ima dvostruku kupaonicu u kojoj se nalazi kada i TV, dvojni walk-in ormar te kamin.


Vila ima još šest spavaćih kupaonica koje prate vlastite kupaonice, a jedna od soba služila je kao dječja soba za njihovu kćer Stormi Webster.


Eksterijer vile krase uređeni vrtovi u kojima dominiraju talijanski čempresi i lavanda te veliki bazen, spa i ugrađeni roštilj.