Ashley Graham

Plus size ljepotica ne mari za kilograme: Na snimanje došla s vrećicom grickalica

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramAshley Graham (31) plus size model, često i sama napravi selfie u kupaćem kostimu. Bujnoj ljepotici ne smeta što fotografije nisu obrađene, niti što ona nije sasvim uređena, ona jednostavno voli svoje tijelo i to svima jasno pokazuje.


Dok je opušteno pozirala u novom kupaćem kostimu, Ashley je držala u ruci vrećicu uživala u popularnom Cheetosu nimalo ne mareći za 380 masnih kalorija koliko ova popularna grickalica sadrži u 100 grama.

Grahamica je osvojia 8,3 milijuna sljedbenika na Instagramu predstavljajući svoje tijelo i bujne obline.


Manekenka je nedavno u intervjuu za Vogue izjavila:


– Kad sam imala 17 godina, majka mi je pomogla da učvrstim svoje stavove i naučim tvrdnje kao što su: “Ja sam hrabra, ja sam briljantna, ja sam lijepa, ja sam dostojna svih”…


Lijepa crnka nadalje vjeruje da je važno biti okružen ‘pozitivnim’ ljudima.


Ashley voli slušati i svoje fanove koji dijele njihovo »putovanje ljubavi « prema sebi, te odgovara na svaku privatnu poruku.


– Obožavam slušati obožavatelje, nevjerojatne različite vrste priča, odgovaram svojim DM-ovima. Važno je imati dijalog , ne samo o tjelesnoj raznolikosti, nego voljeti ono što jesi. Ne radi se samo o veličini, već o bilo čemu, o bilo kome, o bilo kojoj rasi, spolu, veličini i vjerskoj pozadini. Ništa nije važno, samo voljeti ono što jesi!