Peta Wilson

Platinasta ljepotica Nikita koju su nekad zavodili Putin, Mick Jegger i Russell Crow danas izgleda sasvim drugačije

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramAtraktivna glumica Peta Wilson poznata kao Nikita iz kultne serije »Nikita« danas se više ne bavi glumom. Već unatrag nekoliko godina, točnije od 2012. godine pokrenula je svoju liniju donjeg rublja pod nazivom Wylie Wilson.


Nepredvidiva i atraktivna Nikita u prosincu će napuniti 49. godina i ne izgleda više tako atraktivno kao nekad.


Serija koja se počela snimati prije 22 godine, snimana je nekoliko sezona, a godinama je oduševljavala brojne gledatelje.
Atraktivna glumica Peta Wilson svojevremeno je važila za veliku zavodnicu.Jednom je prigodom ispričala je kako je 2002. godine u Moskvi bila na međunarodnom filmskom festivalu gdje ju je dijamantnom ogrlicom pokušavao zavesti Vladimir Putin.


Ruski predsjednik naredio da svi izađu iz sobe, pa kad su ostali sami pokušao ju je zavesti skupim poklonom.


– Udvarao mi se, hranio me i pričao mi o votki. Bila je to prava noćna mora – opisala je tada Peta svoj susret s ruskim predsjednikom.


Atfraktivnu glumicu povezivali su i s Mickom Jeggerom i glumcem Russellom Croweom, ali i mnoge druge zvijezde uzdisale su za platinastom ljepoticom koja danas ipak izgleda malo drugačije.


Osim nekoliko godina i kilograma više, glumica se promijenila i u licu. Majka je sedamnaestogodišnjeg Marlowa (17) iz veze s dugogodišnjim dečkom Damianom Harrisom.


foto: Instagram


foto: Instagram