"She Is Coming"

Pjevačica uzburkala duhove provokativnim fotkama i kondomima: “Želiš li biti Madonna?”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Čini se da je započela era novog stila popularne pjevačice, a ista je poprilično provokativna.Miley Cyrus (26) je za promociju svog novog albuma „She Is Coming“, na tržište plasirala liniju proizvoda.


Mogu se tako kupiti majice s njezinim fotografijama, na kojima je polugola i jede bananu u otkopčanim hlačama, a i kondom koji nosi naslov njezinog albuma i telefonski broj, prenosi Page Six.


Obožavatelji su na društvenim mrežama ogorčeni cijenom proizvoda, usporedivši je s reperom Kanyem Westom koji je poznat po visokim cijenama proizvoda s njegovim imenom.
Svaka kupovina stiže s digitalnim „downloadom“ albuma, ali ni to nije oduševilo obožavatelje. Jedan od korisnika Twittera piše da je njezin EP kraći od većine: „EP je doslovno šest dolara, tako da zapravo dajete četrnaest dolara za kondom“.


Od ostalih provokativnih proizvoda na granici dobrog ukusa, nudi se i majica na kojoj piše da je „telefonski seks – siguran seks“. Doduše, natpisi na majicama zorno dočaravaju i njezin novi album, poglavito singl „Cattitude“ na kojem gostuje RuPaul.Iako fotke skupljaju milijunske “lajkove”, a obožavatelji dijele pozitivne komentare, mnogima se novi stil ne sviđa. Jedna je obožavateljica napisala: “Nešto definitivno nije u redu s tobom. Želiš li biti Madonna??”