Selena Gomez

Pjevačica se vratila jača nego ikad: U novoj pjesmi poslala poruku bivšem dečku, Justinu Bieberu

P. N.

FOTO/Selena Gomez, Instagram

FOTO/Selena Gomez, Instagram

Nakon nagađanja, Gomez je i sama priznala da bi voljela da Bieber posluša novu baladu.Selena Gomez je ovaj tjedan oduševila obožavatelje objavivši dvije nove pjesme. Mnogi su zaključili da dvije balade šalju poruku njezinom bivšem dečku, Justinu Bieberu. Podsjetimo, Bieber se nedavno oženio modelom Hailey Baldwin, a s Gomez je imao turbulentnu vezu unazad par godina. 


Nakon nagađanja, Gomez je i sama priznala da bi voljela da Bieber posluša “Lose You to Love Me”. “Da, želim da ju posluša. I to je čitava poanta, da možeš reći nešto svoje i da možeš reći nešto što je zapravo prekrasno”, kazala je Gomez prilikom intervjua u emisiji Zach Sang.


Pop pjevačica je emotivnu pjesmu izbacila prošli tjedan, a praćena je crno-bijelim videospotom koji je u cijelosti sniman iPhoneom. “Za mene, moje namjere nikada nisu bile loše. Jednostavno nisu. Čak ni ne znam kako bi bile takve. Moje namjere mogu biti pomalo direktne, ali uvijek su iskrene i u trenutku kada osjetim da nešto nije rečeno, tada situaciju pretvorim u umjetnost”, zaključila je Gomez.