Anabela Atijas

Pjevačica se razvela od supruga, ali priznaje da su ostali “prijatelji s povlasticama”: ‘Bolje nego da se mrzimo’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramSrpska folk pjevačica Anabela Atijas (44) otkrila je kako i nakon razvoda od supruga Andreja Atijasa (33) s njim upražnjava seksualne odnose.


Kako piše srpski Kurir, par se rastao prije mjesec dana. Prema riječima pjevačice, razvod je prošao sasvim mirno i skladno, pa su na kraju odlučili da ostanu prijatelji s »povlasticama«.


– Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvijek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Izgleda da nam je bilo suđeno da prije budemo prijatelji s povlasticama, nego supružnici. Možda je nekome to čudno, ali i Andrej i ja smo za to. Bolje je da budemo prijatelji s povlasticama i da se povremeno viđamo, nego da se mrzimo. Pričali smo na tu temu, to mi je nekako baš slatko i zanimljivo. Zašto ne bismo radili ono što smo godinama radili, pa to je normalna stvar – kazala je pjevačica koja je s poduzetnikom bila u braku od 2012. godine.
foto: Instagram


foto: InstagramRazvod je prema nagađanjima srpskih medija pokrenula pjevačica kad je navodno poduzetnik fizički nasrnuo na nju. Neko vrijeme pokušavali su se pomiriti, ali na kraju su odlučili rastati se.


Par ima šestogodišnju kći Blanku, a pjevačica ima još dvije djevojčice iz bivšeg braka s pjevačem Gagijem Đoganijem.


foto: Instagram


foto: Instagram