Iggy Azalea

Pjevačica priznala da je prošla brojne estetske zahvate: ‘Ne trebam se sramiti toga’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramIggy Azalea možda ima samo 28 godina, ali mnogi joj obožavatelji daju dosta više.


Razlog zbog kojeg zvijezda izgleda starije, najvjerojatnije leži u tome što je iggy imala brojne estetske operacije koje su joj dodale vremešniju vizuru. Njezine raskošne obline zasigurno nisu samo dar prirode, jer to pjevačica i sama priznaje.


Još u intervjuu 2015. godine za magazin Seventeen, Iggy je iskreno progovorila o estetskim zahvatima kojima se podvrgla:
– Ne poričem to. Poricanje je jadno. Mislim da se ne treba sramiti ako se odlučite promijeniti.


I nije to bio jedini put kad je raskošna pjevačica javno govorila o svim promjenama koje je napravila, uostalom pjevačica se je pozvala na činjenicu da to čine i brojne nepoznate žene.– Kozmetički postupci su stvarnost i to treba prihvatiti. To ne bi trebao biti takav tabu, jer to svi činimo. Ljudi bi trebali više prihvaćati činjenicu da i poznate i nepoznate žene imaju estetske postupke.


Australska reperica operirala je nos i grudi, što je priznala javno, a čini se i da je povećala usne, oblikovala liniju čeljusti i popunila obraze.Gledajući njezine fotografije s početka karijere, njezin se izgled dosta promijenio.


Reperica je bila visoka 178 centimetara i prilično vitka. Zbog oskudnog gornjeg dijela, pa kad joj je dosadilo popunjavati kostime za nastup odlučila se podvrgnuti zahvatu povećanja grudi.


Raskoša stražnjica bila je u nesrazmijeru s gornjim dijelom tijela, a pa je povećanjem grudi popravila odnos proporcija i sklada.


Iggy se podvrgnula i operaciji nosa kojeg je suzila i smanjila.


Iggy također redovito odlazi na estetske tretmane kože. Najdraži su joj PRP tretmani kojima vraća svježinu lica, kao i Thermage za zatezanje kože.