Jessie J

Pjevačica odgovorila na optužbe o estetskim zahvatima: ‘Ovo je sve moje, pa i celulit’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramPjevačica Jessie J koja je nedavno prekinula vezu s bivšim dečkom Channingom Tatumom, objavila je na svom Instagramu izaozovnu fotografiju u prozirnoj crnoj dugačkoj haljini i napisala:


– Ovo je sve moje i sve je prirodno, uključujući i celulit!


Pjevačica je objavom željela odgovoriti na sve optužbe kako se podvrgla brojnim zahvatima da bi došla do savršenog i izazovnog tijela. U prkosnom postu također je naglasila kako sve što je promijenila su njezini zubi koji se prije bili neprimjereno veliki, sve ostalo je tvrdi 31- godišnja pjevačica prirodn
Zanimljivo je i to što je post objavljen samo nekoliko sati nakon što je objavila Instagram Story u kojem obožavatelje uvjerava kako je sretna što se prije mjesec dana rastala s Channingom.– Channing Tatum i Jessie J prekinuli su se prije otprilike mjesec dana. Oni su i dalje jako bliski i još uvijek su dobri prijatelji. Par je također iznzistirao da se naglasi kako nije postojao niti jedan drugi ili poseban razlog njhovog prekida, već da su jednostavno odlučili razdvojiti se, rekli su njihovi prijatelji.


foto: Instagram


foto: Instagram– Channing i Jessie imaju različite prioritete i fokuse koji se zapravo ne poklapaju. Imali su zabavnu vezu, ali to jednostavno nije uspjelo. Channing puno boravi LA-u zbog šestogodišnje kćeri Everly koju ima sa bivšom suprugom Jennom Dewan , a Jessie preferira Englesku – glasilo je službeno objašnjenje koje je par plasirao preko svojih glasnogovornika.