Lana Jurčević

Pjevačica objavila da se nalazi na najvećoj životnoj prekretnici: Savjet joj dala i Nina Badrić

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Lana Jurčević je mnoge iznenadila objavom. Pjevačica Lana Jurčević (35) objavila je zagonetan status na svom Instagram profilu kojim je poprilično iznenadila obožavatelje. 


“15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila kao na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi da godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva”, započela je pjevačica svoju objavu.


“Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pregleda na YT-u u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da ‘maloj Lani’ mogu dati jedan zasluženi ‘high five’. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima… Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo… Ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula”, napisala je Jurčević. 
Komentari obožavatelja nisu izostali pa se tako ispod objave moglo pročitati kako joj mnogi iskazuju podršku. “Slušaj i dalje sebe i svoje srce”, “Legendarna si i posebna” i “Uvijek uz tebe”, samo su neki od njih.


Među komentatorima se našla i pjevačica Nina Badrić. “Sve što tebe čini mirnom i radosnom to je jedini pravi odabir”, poručila je mlađoj kolegici.