Rita Ora

Pjevačica ne mari što drugi misle: Seksualnost je umjetnost

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramPjevačica Rita Ora uhvaćena je na odmoru na Ibizi sa svojim dragim prijateljem Vas J. Morganom.


Prije dva tjedna urednik britanskog časopisa pjevačici je napisao posvetu uz fotografiju gdje zajedno stoje  pored privatnog aviona: 


– Nikad ne bih zamislo da ću putovati svijetom sa svojom  najboljom  prijateljicom  i ostvaritivati svoje snove, dan po dan. Klajd svjoj Bonnie. Hvala ti što si me nadahnula da radim naporno,  živim svoj život i budem svoj. Volim te.

A o tome koliko je beskompromisna pjevačcia je i sama dokazala na nedavnoj  fotografiji  na kojoj pokazuje  svoj prosti prst,  te se sjajno zabavlja i ne brine o mišljenju drugih. Na svom je Instagramu podjelila i fotografije s ljetovanja, ali nigdje nije napisala lokaciju. Ipak, njezin prijatelj Morgan, uredno je opisao rutu kretanja, na kojoj su moguće krenuli i zajedno. Morgan je prema objavljenim fotografijama obišao  raomantičan Positiano u Italiji, Capri, ali i Marakeš.


Pjevačica albanskog porijekla snimila se je na luksuznoj jahti i plaži, a sljedbenici su joj uputili brojne komplimente zbog savršenog izgleda.U nedavnom intervjuu pjevačica je izjavila kako koristi šminku kako bi naglasila svoju seksualnu privlačnost, te da smatra da je to sasvim prirodno ponašanje za žene. Smatra da je seksualnost dio ženske osobnosti i moći, te da se i sama oslanja na to:


– Na to gledam kao na ljepotu i umjetnost. Zavidim djevojkama koje mogu izaći van, a ne nositi šminku i osjećati se ugodno i seksi. U tom sam smislu dramatična, volim se šminkati i odlučivati ​​kako se želim osjećati taj dan – objasnila je atraktivna pjevačica.