Wrecking Ball

Pjevačica jednostavno nema mira: Nakon rastave braka i dviju novih veza, radikalno promijenila frizuru

P. N.

FOTO/Miley Cyrus, Instagram

FOTO/Miley Cyrus, Instagram

Njezino lice sada okružuje moderna i hit frizura ove godine, popularni lob.Pjevačici Miley Cyrus jednostavno nikada nije dosadno. U proteklih se nekoliko mjeseci razvela od Liama Hemswortha, prohodala pa prekinula s djevojkom Kaitlynn Carter i zatim završila u sretnoj vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom.


Osim turbulentnog privatnog života, Cyrus nerijetko mijenja i vlastiti imidž. Ne čudi stoga što se povodom svog dvadeset i sedmog rođendana, odlučila za promjenu fizure. Originalna kreatorica njezinog novog looka bila je njezina majka Tish Cyrus.


Tish je kćerki skratila vidljivo svjetliju kosu tijekom rođendanskog vikenda, što je objavljeno i na Instagramu. Iako je Miley djelovala uzbuđeno zbog mini šišanja, kosa nije bila ravno podrezana. Stoga se pjevačica obratila stručnjakinji, prenosi Harper’s Bazaar.
Na svom je Instagram profilu objavila fotku nove frizure. Njezino lice sada okružuje moderna i hit frizura ove godine, popularni lob. Riječ je o dužoj verziji boba koja savršeno pristaje gotovo svakom obliku lica.


Za frizuru je odgovorna stručnjakinja Sally Hershberger koja se i sama na svom Instagram profilu, pohvalila novim uratkom.


“Miley je željela više punk izgled. Htjela je nešto opasno. Išli smo na modernu verziju koju može nositi zalizanu, ali i kovrčavu te neurednu”, kazala je Hershberger za E! News.


FOTO/ sallyhershberger, Instagram


FOTO/ sallyhershberger, Instagram