Hillary Duff

Pjevačica i glumica udala se za dugogodišnjeg dečka: ‘Valjda je ovo sad treća sreća’

P. N.

FOTO/Hillary Duff, Instagram

FOTO/Hillary Duff, Instagram

Duff je u svibnju na svom Instagram profilu objavila da je zaručena. Hillary Duff (32) ovaj se vikend udala za svog zaručnika, Matthewa Komu tijekom intimne ceremonije u njihovom domu u Los Angelesu, prenosi Page Six.


“Ceremonija je započela u sumrak, a vjenčali su se u kući. Kada je ceremonija završila, gosti su navijala. Prijem se održao u bijelom šatoru smještenom u stražnjem dvorištu”, kazao je izvor, dodajući da se lista gostiju sastojala od “obitelji i bliskih prijatelja”.


Duff je u svibnju na svom Instagram profilu objavila da je zaručena. “Pitao me da budem njegova supruga”, napisala je uz fotku prekrasnog zaručničkog prstena. 
I koma je na svom profilu objavio identičnu fotku uz opis: “Upitao sam svoju najbolju prijateljicu hoće li se udati za mene”.


FOTO/Instagram


FOTO/InstagramKrajem 2017. godine, Duff je pričala o tome da je po treći put u vezi s Komom, zaključivši: “Vrijeme je sve, a treća sreća”. Godinu dana kasnije, par je objavio da čekaju dolazak svog prvog djeteta.


“Pogodite što! Koma i ja smo napravili malu princezu i ne možemo biti sretniji”, kazala je tada ova pjevačica i glumica.


Djevojčica je na svijet stigla u listopadu i dobila ime Banks Violet Bair. Duff s bivšim suprugom ima sedmogodišnjeg sina Lucu iz braka koji je trajao od 2010. do 2016. godine.