Osmijeh i tetovaže

Pjevač se skinuo za naslovnicu časopisa: Obožavatelji fotku “jedva preživjeli”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Bivši član benda One Direction za snimanje je skinuo majicu i pokazao sve svoje tetovaže. I trbušnjake.Pjevač Harry Styles (25) skinuo se za rujansku naslovnicu časopisa Rolling Stone, prenosi E!News. Bivši član benda One Direction za snimanje je skinuo majicu i pokazao sve svoje tetovaže. I trbušnjake. Njegov smiješak sa naslovnice, za mnogobrojne je obožavatelje bio “previše”.


Nakon što je fotka završila na Instagramu, obožavatelji su se uhvatili “lajkanja” i tipkanja komentara. “Harry Styles je najzgodniji muškarac na ovom svijetu i nitko mi ne može promijeniti mišljenje”, napisao je jedan obožavatelj. 


“Umro/la sam i otišao/la u raj”, napisao je drugi, a netko je dodao i da je fotografija “blagoslov za oči”. Iako trenutno zabavljeni rujanskom naslovnicom, tetovažama i osmijehom, obožavatelji nisu zaboravili da je Styles i pjevač, pa se tako u komentarima moglo pročitati i nekoliko pitanja vezanih uz njegovu glazbu. Postavili su mi i pitanje kada će novi singl ili album, ali trenutno još nema službenih naznaka da je pjevač u studiju.
Styles je prije dvije godine izdao svoj prvi solo album, a na njemu su se pronašla dva mega-hita. Riječ je o “Sign of the Times” i “Sweet Creature”.