Pjevač se ne slaže s PETA-om

PETA osudila Biebera zbog kupovine mačaka, a on im ljutito uzvratio: “Možete mi ga popu*iti”

P. N.

Sushi i Tuna - ljubimci Justina Biebera/Foto Instagram

Sushi i Tuna - ljubimci Justina Biebera/Foto Instagram

Justinove mačke su Savannah pasmine koja je nastala križanjem domaće mačke i servala, a cijena im zna dosegnuti vrtoglavih 35 tisuća dolara.Justin Bieber nedavno je razveselio svoje obožavatelje preslatkim fotografijama svojih novih kućnih ljubimaca – mačaka koje je nazvao Sushi i Tuna. Mačke su Savannah pasmine koja je nastala križanjem domaće mačke i servala, a cijena im zna dosegnuti vrtoglavih 35 tisuća dolara.


Upravo iz tog razloga PETA je osudila ovu kupovinu popularnog pjevača koji je za ljubimce navodno posegnuo do savezne države Illinois gdje se nalazi uzgajivač egzotičnih životinja, prenosi LADBible. Jedna mačka Biebera je došla 15 tisuća dolara, dok je druga bila malo skuplja – 20 tisuća dolara, a potpredsjednica PETA-e Lisa Lange se prisjetila i pjevačeve popularne pjesme kada se osvrnula na ovaj događaj.


– Baby, baby, baby, neeee. Justin Bieber bi trebao potaknuti svoje obožavatelje da udomljavaju mačke iz lokalnih azila, a on umjesto toga potiče opasnu potražnju hibridnih mačaka čime se doprinosi i krizi prenaseljenosti životinja. Time Bieber dokazuje svoj stav kada je riječ o pomaganju životinjama, a to je “Nije me briga” – rekla je Lange za američke medije.
Bieberovi obožavatelji se očito s time ne slažu, s obzirom da je Instagram profil njegovih mačaka već u nekoliko dana zapratilo preko 220 tisuća ljudi, a o svemu se nakon nekoliko sati oglasio i popularni pjevač, i to na poprilično vulgaran način.


– PETA mi ga može popu****! Trebali bi se u udruzi fokusirati na prave probleme kao što je krivolov i agresivnost prema životinjama. Vi se umjesto toga zamarate što sam htio posebnu vrstu mačaka, zašto se niste javili kada sam kupio psa Oscara koji također nije bio iz azila? Zar svaka životinja koju nabavimo mora biti iz azila? Ja vjerujem u udomljavanje životinja, ali isto tako mislim da postoje preferencije i zato i postoje uzgajivači. PETA, bolje da idete pomoći u čišćenju plastike iz oceana i pustite moje predivne mačke na miru! – osvrnuo se Bieber na cijelu situaciju u svojoj objavi na društvenim mrežama.