Stvarno joj ne ide

Pamela Anderson nakon dvanaest dana braka ostavila muža: “Ljubav je proces”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Supružnici se poznaju više od trideset godina Dvanaest dana nakon vjenčanja u Malibuu, Pamela Anderson (52)  i Jon Peters (74)  su pred rastavom, prenosi The Hollywood Reporter. 


“Ganuta sam toplim dočekom moje unije s Jonom. Bili bi vrlo zahvalni kada bi nas podržali i tijekom vremena koje provodimo odvojeno da ponovno procijenimo što želimo od života i jedno od drugoga. Život je putovanje, a ljubav je proces. Hvala vam što poštujete našu privatnost”, kazala je glumica legendarne serije “Baywatch”.


Rastanak je došao iznenada, a Anderson je već nekoliko dana nakon objavljivanja romantične fotke s Jonom na Instagramu, odletjela obitelji u Kanadu.
Iako oboje iza sebe imaju po četiri braka, njihovo se zajedništvo činilo sigurnim iz razloga što je par bio u vezi kroz više od trideset godina, a posljednjih su se mjeseci ponovno ujedinili. 


Nakon njihovog vjenčanja koje se održalo 20. siječnja, Peters je za THR o svojoj supruzi kazao: “Pamela nikada nije vidjela svoj puni umjetnički potencijal. Ona tek mora zasjati u punom sjaju. Postoji toliko toga još u njoj inače ju ne bih volio toliko. Postoji mnoštvo prekrasnih cura, mogao sam birati. Ali, trideset i pet godina želim samo Pamelu. Čini me divljim – u dobrom smislu. Inspirira me. Čuvam je i tretiram na način na koji zaslužuje”.


Anderson je za THR priložila i pjesmu o Petersu u kojoj kaže: “Bio je tu čitavim putem, nikada me nije iznevjerio. Sada sam spremna i on je spreman”. 


Par se upoznao osamdesetih godina u poznatoj Playbojevoj vili, a bili su i susjedi u Malibuu.