Eva Padlock

Ovu Španjolku nazivaju “Monster Girl”: Je li stvar u oblinama ili zagonetnom osmijehu?

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram“Budite uvijek sami i osjećajte se ugodno” – poručila Španjolka Eva Padlock, model i Instagram influencerica, poznata i kao “moto kraljica”.


Ljepoticu je prvi primjetio fotogaraf Sports Illustrateda na jednoj moto utrci gdje je Eva nosila kišobrane vozačima. Osim što je zanosna Eva tamo prošetavala uz moto pistu, promovirala je i energetsko piće te je ubrzo stekla i novi nadimak “Monster Girl”.


foto: Instagram


foto: Instagram

Njezine obline i senzualna figura oduševljavaju danas milijun i tristo tisuća sljedbenika na njezinom Instagram profilu odakle Eva promovira razne brendove koji joj skupo plaćaju sudjelovanje u njihovim reklamnim kampanjama, a najveće zanimanje pokazuju brendovi donjeg rublja.foto: Instagram


foto: InstagramSvoj uspjeh ova 35- godišnja dizajnerica interijera, osim svojim oblinama duguje i svojem zagonetnom osmjehu. Svjesna svojih prednosti u jednom je intervju izjavila:


– Kao što se vidi iz moje mreže, jasno je da je moja najveća moć pokazati svoje čari, uvijek na elegantan i senzualan način.


foto: Instagram


foto: Instagram