Megxit

Otpilili su kraljevsku obitelj, a Meghan Markle je već potpisala prvi ugovor: Evo što će raditi

P. N.

Reuters

Reuters

Osim što pruža pogled u budući život kraljevskog para, ugovor se dotiče i osjetljivih područjaVojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, pristala je dati svoj glas za Disney, prenosi britanski Times. Produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova. Times nije otkrio za što će točno Meghan dati svoj glas, ali zato prenose da će Disney donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi Elephants Without Borders.


Osim što pruža pogled u budući život kraljevskog para, ugovor se dotiče i osjetljivih područja. Primjerice, neki već optužuju par da kraljevski brend čine “jeftinim” te da će se kompromitirati za novac. Prema jednom izvještaju, navodno su uoči Božića već vođeni različiti razgovori između članova obitelji. Netko je par optužio da “potpisuju ugovore s kompanijama uključujući Disney”. 


Britanska kraljica Elizabeta II održat će u ponedjeljak sastanak s princom Harryjem kako bi pokušala riješiti krizu izazvanu najavom njega i njegove supruge Meghan o povlačenju s važnih kraljevskih dužnosti te najavom da će u budućnosti više vremena provoditi u Sjevernoj Americi.
Kada su princ Harry i supruga Meghan objavili da će se odreći uloge viših članova britanske kraljevske obitelji, raditi na tome da budu financijski neovisni i dio godine živjeti u Sjevernoj Americi, britanski su mediji izrazili nezadovoljstvo.